hoe
Hoe gaan we te werk?

Wij werken heel praktisch en gaan meteen aan de slag. Er wordt veel gepraat, maar ook veel gedaan. Je komt in beweging, maar ook tot stilstand, letterlijk en figuurlijk. We maken gebruik van uiteenlopende werkvormen.
Dat kan je in situaties brengen die je spannend vindt. Zo krijg je de gelegenheid te ontdekken hoe jij reageert op stress-situaties. Je lijf levert signalen die je leert oppikken. Alleen door te doen, ervaar je hoe je dingen doet en wat je daar al dan niet aan bevalt. Je krijgt vervolgens de kans om in een veilige omgeving alternatieven uit te proberen.

lopen tussen koeien

referenties

Jacqueline kwam heel snel tot de kern van mijn probleem door de oefeningen en de aanrakingen. Ik heb geleerd om echt contact te maken en ik ben me nu veel bewuster van de signalen van mijn lijf en gebruik dat in mijn dagelijkse leven.

Jessie geeft handvatten waarmee je jezelf weer op de rails krijgt. Zij laat je op een andere manier naar bepaalde zaken kijken waardoor ze beter te relativeren zijn. Ze is overigens absoluut niet zweverig maar erg down to earth.