over ons
Renate Egberts
Jacqueline Frasa
Jessie Ehlhart
Renate Egberts
Jacqueline Frasa
Jessie Ehlhart
Ik doe mijn werk “mens- en organisatie-advies” meestal met veel plezier en heb mijn eigen praktijk. Ik werk zowel voor profit en non-profit organisaties. Ik heb veel ervaring in grote organisatie-ontwikkelingstrajecten. Ik begeleid zowel teams als individuen.

Linkedin Renate Egberts

Als psychosomatisch fysiotherapeut/trainer/coach werk ik vanuit de vraag: waar loopt het vast waar het zou moeten bewegen en omgekeerd. Dit is een ontdekkingstocht met het lijf als invalshoek. Sleutelwoorden hierbij zijn speelsheid en mildheid.
Kijk voor meer informatie op onze website.linkedin Jacqueline Frasa
Ik werk zelfstandig als creatief consulent en muziektherapeut. Als ZZP-er werk ik met iedereen, individu of groep, die een nieuwe invalshoek zoekt op persoonlijke issues, loopbaan- of communicatie-vraagstukken. Ontwikkeling en helderheid zijn persoonlijke en professionele motto’s. Meer informatie: www.consultencreatie.nl
Linkedin Jessie Ehlhart

W
ij verschillen van elkaar in achtergrond en leeftijd, maar hebben ontdekt dat verschil juist verrijkt. Jacqueline nodigt je uit tot bewegen en bewogen worden en legt verbanden tussen reacties van je lijf en je emoties. Jessie gebruikt muziek als speelveld voor interactie en ontwikkeling, daarbij zijn stem, improvisatie en presentatie belangrijk. Renate doorziet met haar jarenlange ervaring de frictie die kan ontstaan tussen het persoonlijk functioneren en de verwachtingen van teams en organisaties.
Vanuit onze eigen invalshoek werken we aan hetzelfde doel.