resultaat

Welk resultaat mag je verwachten?

Als je altijd de dingen op dezelfde manier hebt gedaan, is het niet zo eenvoudig om andere wegen te bewandelen. Dat geldt niet alleen voor individuen, maar ook voor bedrijven. Wij weten niet welke wegen beter zijn voor jou (of voor een bedrijf), maar wij helpen je wel te ervaren wat je nu doet en te ontdekken hoe het anders kan.

  • Je leert patronen en valkuilen herkennen
  • Je kan concrete stappen zetten en bent je daarbij bewust van de wisselwerking tussen lichaam en geest. Je doorziet wat jou tegenhoudt, maar ook wat je wilt vasthouden
  • Je ervaart waar jouw grenzen liggen en waar je wilt dat ze liggen
  • Je ontdekt hoe je andere wegen kunt inslaan
  • Je ziet dat kwetsbaarheid geen zwakte is, maar een kracht
  • Je hebt plezier gehad, lekker gegeten en genoten van een mooie omgeving

Na deze training ben je je bewuster geworden van je eigen gedrag in relatie tot het gedrag van anderen. Je wou verandering? Bewustwording is het begin van verandering. Eenmaal de smaak te pakken krijg je zin om verder te gaan. Dat kan zomaar betekenen dat je met meer plezier leeft en werkt.

lam240x160

zonsopkomst240x160

referenties
Bewegen is een onderdeel van het programma. Het heeft mij laten inzien dat beweging een onderdeel van je persoonlijkheid is en je hiermee veel over jezelf leert. Renate weet ook hier weer snel tot de kern te komen, weet lastige materie eenvoudig en duidelijk uit te leggen, zodat je er verder mee aan de slag kan. Stuurt duidelijk op het resultaat en houdt het resultaat altijd voor ogen.
Patricia Reudink, HR-adviseur

 

De training heeft mij met name opgeleverd dat ik meer inzicht heb gekregen in het verband dat bestaat tussen fysieke houding en het gevoel daarbij (en wat dit uitstraalt). Daarnaast was een “eye-opener” dat bepaalde levensgebeurtenissen niet per definitie een “omweg” betekenen, maar ook op de zelfde weg naar je doel toe kunnen plaatsvinden.
Bianca van Ochten, manager non-profit organisatie